Politica de confidențialitate

Pentru a putea procesa comenzile avem nevoie de nume, adrese de facturare și livrare, date de facturare și un numar de telefon valid. Utilizăm aceste informații pentru a procesa comanda și a vă putea contacta dacă este necesar.

Dacă trebuie să vă contactăm, veți primi un e-mail. Dacă nu reușim pe e-mail vom încerca să vă contactăm telefonic.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor, vă exprimați acordul să primiți o confirmare pentru receptionarea comenzii, precum și alte informații privind status-ul comenzii.

Sunt situații când suntem nevoiți să vă solicităm informații suplimentare (de exemplu pentru verificări de securitate). Vom încerca să vă informăm la momentul colectării acestora despre modul în care intenționăm să le utilizăm.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Onelash.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este de confirmare a comenzilor.

Sunteți obligat să furnizați datele, acestea fiind necesare procesării comenzilor. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea recepționării comenzilor. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la Onelash.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

Conturile (informațiile aferente) pot fi modificate doar de către titularul adresei de e-mail (în cazul adreselor de e-mail non-private de tip user@yahoo.com, user@gmail.com etc.) și de titularul de e-mail sau titularul domeniului în cazul adreselor de e-mail private (domenii înregistrate de persoane fizice sau juridice).

Recomandăm utilizarea adreselor private (de tipul office@numefirma.ro) celor care fac achiziții pentru entități juridice.